INFORMATIE

Arcaplex is de bioscoop van Spijkenisse met een gevarieerd aanbod in films voor jong en oud van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. De bioscoop organiseert regelmatig evenementen en speciale voorpremières. Yarca's Kids Club biedt kids een gevarieerd pakket aan acties, evenementen en voordelen. Vaste bezoekers kunnen sparen voor gratis films met de strippenkaart en kunnen kiezen voor één van onze Arcapassen voor nog meer voordeel.

Het theater is ruim en overzichtelijk, met 3 grote zalen beneden en 3 kleinere zalen boven. In totaal bieden de zalen plaats aan ongeveer 800 bezoekers. Alle zalen hebben optimale projectieschermen en Dolby Digitaal geluid. De twee grote zalen zijn bovendien THX gecertificeerd. Alle zalen zijn volledig gedigitaliseerd. Daarnaast kunnen er in 4 van de 6 zalen 3D films worden vertoond.

Arcaplex Spijkenisse is gebouwd aan de rand van het centrum aan de uitvalswegen naar de diverse steden in de regio, zodat de bereikbaarheid van het complex met de auto optimaal is. Ook zijn er in de directe nabijheid meerdere bushaltes (bushaltes 105 en 111). Je vindt de bioscoop aan de Groene Kruisweg 19, naast het zwembad (let op! sommige navigatiesystemen geven niet het juiste adres aan). Arcaplex heeft de beschikking over een grote parkeerplaats waar bezoekers gratis kunnen parkeren.

Alle zalen zijn rolstoel toegankelijk. Er is een lift naar de zalen op de eerste verdieping. Ook is er een invalidentoilet aanwezig op de begane grond.

Dagelijks zijn er zowel ochtend-, middag- als avondvoorstellingen. De kassa is elke dag geopend vanaf 10.00u tot 22.00u.

 

Contact

Arcaplex Bioscopen

Bezoekadres
Groene Kruisweg 19
3202 ST Spijkenisse

Postadres
Postbus 21
3200 AA Spijkenisse

TEL: 0181 602 444 / 0181 602 445
E-MAIL: publieksinformatie@arcaplex.nl

KVK nr: 24169422

BTW nummer is per mail opvraagbaar

Bezig met laden