NIEUWS

Arcaplus: 3 nieuwe luxe zalen speciaal voor iedereen die graag geniet van net dat beetje meer

Op 29 maart opent Arcaplex Bioscopen 3 nieuwe zalen. Met Arcaplus, de naamgeving voor de nieuwe zalen, speelt Arcaplex in op de groeiende behoefte aan meer luxe en comfort van een volwassener publiek. De zalen zijn comfortabel, volledig gestoffeerd en uitgerust met extra brede stoelen... Op de achterste rij bevinden zich de VIP fauteuils voor meer comfort en privacy  die het gevoel van luxe versterken. Deze stoelen zijn elektronisch verstelbaar. De zalen zijn daarnaast uitgerust met de nieuwste laser projectie techniek uit Amerika, voor een nog scherper beeld. Uiteraard zijn de zalen voorzien van afzonderlijk afstelbare klimaatbeheersing en natuurlijk een waanzinnig geluid.

U kunt tickets voor Arcaplus bestellen via de website van Arcaplex waar de Arcaplus zalen apart geprogrammeerd worden en via de Arcaplus website waar u alle Arcaplus films in een overzicht kunt zien. In de Arcaplus zalen zullen naast de grote blockbusters ook meer Art House films te zien zijn.

Wat is Arcaplus:

Drie nieuwe luxe zalen met laserprojectie, extra brede stoelen, elektronisch verstelbare fauteuils op de achterste rij en geluid dat je wegblaast. Meer luxe en meer comfort. Voor wie net dat beetje meer wil.

Laserprojectie:
Laserprojectie biedt de hoogste kwaliteit in beeld. De kleuren spatten van het doek af.
 
Zaal 7: 90 stoelen waarvan 4 x 2  elektronisch verstelbaar VIP fauteuils op de achterste rij
 
Zaal 8: 61 stoelen waarvan 3 x 2 elektronisch verstelbare VIP fauteuils op de achterste rij
 
Zaal 9: 60 stoelen waarvan 3 x 2 elektronisch verstelbare VIP fauteuils op de achterste rij en 8 love seats aan de  uiteindes van de rijen.
 
Alle stoelen hebben een zitbreedte van 61 cm (normaal 58cm) en hebben een wegklapbare armleuning voor extra romantische momenten.
De VIP fauteuils op de achterste rij zijn nog breder, comfortabeler en een elektronisch bedienbaar zodat u volledig kunt relaxen.
 
Het Arcaplus ticket is €12,50. Het Arcaplus VIP ticket is €15,50.
 
Heeft u een Arcapas of een Arcapas cadeaubon of 10 rittenkaart, dan betaalt u €3 toeslag voor Arcaplus en €5 voor Arcaplus VIP. De Arcaplex strippenkaart is niet geldig voor Arcaplus voorstellingen. 
 

 

Bezig met laden