Veelgestelde Vragen

Wat kost een kaartje?
De ticketprijzen staan weergegeven op de pagina Prijzen.

Wanneer kan ik kaartjes boeken? 
Een filmweek loopt altijd van donderdag tot en met woensdag. Elke maandag wordt het programma van de nieuwe filmweek startend op donderdag gepubliceerd na 14.00u. U kunt elke dag tijdens de openingstijden voor de films in het lopende programma reserveren bij onze kassa. Via onze website kunt u 24 uur per dag kaartjes boeken.

Wat zijn de openingstijden?
Zondag t/m donderdag: van 10:00 tot 22:00 uur. Indien er geen evenementen plaatsvinden, dan sluit de kassa een kwartier na aanvang van de laatste voorstelling.
Vrijdag en zaterdag: van 10:00 uur tot een kwartier na de laatste voorstelling.
Telefoon:  0181 602 444 / 0181 602 445.

Verkopen jullie ook Cadeaubonnen?
Arcaplex Spijkenisse verkoopt alleen Arcaplex Cadeaubonnen. De Arcaplex Cadeaubon heeft een vaste prijs van €13 en geeft recht op één film en één consumptie. De cadeaubon is onbeperkt geldig en geeft toegang tot alle films uit het assortiment. Er wordt geen toeslag berekend voor 3D films of evenementen. Wanneer u de bon gebruikt bij een film met kortingstarief of kinderfilms, dan vervalt het overgebleven tegoed van de bon.

Hoe werkt de Arcapas Voordeelpas?
De Arcapas Voordeelpas is een 10-rittenkaart voor de bioscoop. De kosten voor de pas bedragen €80. Met deze pas kunt u 10 keer een bezoek brengen aan Arcaplex Spijkenisse. De Arcapas is na eerste gebruik 100 dagen geldig. Per bioscoopbezoek mag u maar liefst 3 kaartjes voor één voorstelling met uw Arcapas betalen. Voor een 3D film geldt een toeslag van €1,25 per kaartje. Voor Arcaplus geldt €3 toeslag en voor Arcaplus VIP €5 per ticket. Deze pas is niet persoonsgebonden en dus ook leuk om cadeau te geven!

Kan ik ook een abonnement nemen bij Arcaplex?
Ja, Arcaplex heeft 2 abonnementen: Arcapas No Limits en Arcapas 2D

De Arcapas No Limits is €24,50 per maand. Hiervoor kunt u ongelimiteerd naar de bioscoop. Voor deze pas geldt geen extra toeslag (behalve de aanschaf van een 3D bril), dus ook 3D en Arcaplus films zijn bij deze prijs inbegrepen. Wel betaalt u een toeslag voor evenementen en de VIP- stoelen.

De Arcapas No Limits 2D is €18,50 per maand. Hiervoor kunt u ongelimiteerd alle 2D films komen kijken bij Arcaplex. Voor Arcaplus, 3D, evenementen en VIP geldt een toeslag.

Beide abonnementen kunt u aan onze kassa afsluiten voor een periode van minimaal 6 maanden. De eerste maand betaalt u aan de kassa, daarna wordt het elke maand per automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Let wel op: deze passen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar.

Let op! Wilt u er rekening mee houden dat het tijdens inlopen druk kan zijn aan de kassa en dat het maken van een pas even wat tijd in beslag neemt. U kunt dus gevraagd worden om op een ander tijdstip terug te komen.

De beste tijden om een pas te laten maken zijn:
- tussen 12u en 13u
- tussen 14:15u en 15:30u
- tussen 16:30u en 18:15u (zo t/m wo tot 19:15)
- tussen 19:30u en 20:30u (do t/m za)

Maakt Arcaplex Spijkenisse gebruik van nieuwe 3D brillen?
Arcaplex Spijkenisse werkt met een passieve bril die u bij de bar of aan de kassa aanschaft en daarna uw eigendom blijft. Omdat deze brillen ook in andere bioscopen te gebruiken zijn, kan het voor komen dat u zo'n bril al in huis hebt. In dit geval hoeft u de bril natuurlijk niet bij ons te kopen, maar kunt u de oude bril meenemen.

Een nieuwe 3D bril koopt u bij de kassa of bar voor €1,60. Deze bril kunt u voor alle 3D films die in Arcaplex Spijkenisse te zien zijn, gebruiken.
De ticketprijzen die in ons prijsoverzicht vermeld staan, zijn exclusief bril. De brillen zijn er in een volwassen en in een kindermaat.

Kan ik reserveren via Arcaplex.nl?
Nee, het is niet mogelijk om kaartjes te reserveren via de website. U kunt alleen telefonisch of aan de kassa reserveren. We houden uw kaartjes dan vast tot een half uur voor de voorstelling.
 
Reserveringskosten zijn €0,75 per kaartje. 
 
Let op: u kunt maximaal 6 plaatsen reserveren. Mocht u meer dan 6 kaarten willen reserveren dan verwijzen we u door naar onze kassa via telefoonnummer 0181 602 444 / 0181 602 445. Bij meer dan 6 tickets kunnen we niet garanderen dat deze plaatsen bij elkaar in de buurt zitten. Tevens kunnen wij reserveringen waarbij de contactgegevens niet kloppen laten vervallen.

Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk een half uur voor de voorstelling worden opgehaald. Daarna is er de kans dat de reservering komt te vervallen in geval van drukte.

Let op: een reservering voor een dinsdagavond (goedkoper tarief) die u wilt wijzigen, dient u voor uw komst bij de kassa, eerst telefonisch gewijzigd. Aan de kassa wordt anders de gehele reservering in rekening gebracht.

Direct online tickets kopen met Ideal.
Om online te boeken moet u eerst een account aanmaken. Heeft u voor 28 september 2017 een account aangemaakt, dan moet u opnieuw een account aanmaken. Het oude account werkt niet meer op de nieuwe website.
 
Zodra het registratie proces is voltooid kunt u boeken. Kies voor Ideal om meteen te betalen. Kies de bank van uw keuze. Na betaling met Ideal ontvangt u per mail de e-tickets. Deze dient u uit te printen en mee te nemen naar de bioscoop of neem uw toestel mee en laat het zien op uw toestel. U moet te allen tijde uw ticket kunnen laten zien. Bij de kaartcontrole worden uw tickets gescand. U hoeft dus niet eerst langs de kassa.

Heeft u kortingsvouchers of een Arcapas, dan is het (nog) niet mogelijk om per Ideal te betalen. Hiervoor kunt u terecht aan de kassa.

Wijzigen of Annuleren van een online aankoop.
Een gemaakte aankoop kunt u wijzigen tot uiterlijk een half uur vóór aanvang van de bewuste voorstelling. Dit kan alleen bij onze kassa. U krijgt geen geld terug, maar u kunt de tickets die zijn gekocht, direct omruilen voor tickets van een andere voorstelling of een tegoedbon aanvragen. Tickets voor voorstellingen die al hebben plaatsgevonden, kunnen niet gewijzigd of omgeruild worden voor nieuwe tickets. Het is niet mogelijk om geld retour te krijgen.
 
Mag ik onder begeleiding naar een 16 jaar en ouder film?
Nee, dit mag sinds het najaar van 2012 niet meer. Voor films van 16 jaar, moet iedereen zich kunnen legitimeren. Bij twijfel mag het personeel van Arcaplex Spijkenisse om legitimatie vragen, neem deze dus altijd mee! Kijk of www.kijkwijzer.nl voor meer informatie.
 
Krijg ik korting met mijn Rotterdampas?
Nee, bij Arcaplex Spijkenisse krijgt u geen korting met de Rotterdampas. Wel met uw CJP pas (ma t/m do)
 
Verkopen jullie ook Nationale bioscoopbonnen?
Nee, wij verkopen geen nationale bioscoopbonnen, maar deze worden wel bij ons ingenomen. Wel verkopen wij Arcaplex cadeaubonnen, deze zijn €13,00 en inwisselbaar voor elke film, inclusief een consumptie.
 
Zijn er in de zomervakantie ook ochtendvoorstellingen?
Ja, in alle schoolvakanties zijn er ochtendvoorstellingen voor het Ochtend Tarief (evenementen uitgezonderd).
 
Hoe kan ik lid worden van de Yarca's Kids Club?
U kunt het inschrijfformulier invullen bij de kassa. Het kost €7,50 per jaar. Uw kind is een jaar lid. Het abonnement wordt niet automatisch verlengd.

 

Bezig met laden