Wie zijn wij

Arcaplex, dé bioscoop van Spijkenisse is een gebouwd aan de rand van het centrum aan de uitvalswegen naar de diverse steden in de regio, zodat de bereikbaarheid van het complex met de auto optimaal is. Ook zijn er in de directe nabijheid meerdere bushaltes (bushaltes 105 en 111). De bioscoop is te vinden aan de Groene Kruisweg 19, naast het zwembad. Er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar en de bioscoop is tevens toegankelijk voor mindervaliden.

Een leuk uitje met vrienden, familie of collega's begint hier. Arcaplex Spijkenisse vertoont de nieuwste bioscoopfilms voor jong en oud van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Een onderscheidend filmaanbod van een romantische komedie tot een animatiefilm.

De bioscoop organiseert regelmatig evenementen en speciale voorpremières. Yarca's kidsclub biedt kids een gevarieerd pakket aan acties, evenementen en voordelen. Vaste bezoekers kunnen sparen voor gratis films met de strippenkaart en kunnen kiezen voor één van onze Arcapassen voor nog meer voordeel.

In onze gezellige lounge kunt u voor of na de filmvoorstelling terecht voor de lekkerste koffiespecialiteiten van Nespresso, zoals cappuccino, espresso of een Latte Machiato. Ook serveren wij verschillende wijnen, bieren en gedistilleerde dranken. Proef gerust eens onze lekkere nieuwe popcornsmaken. Even bijpraten over de film? In onze lounge staan comfortabele banken waar u relaxed even kunt bijkomen.

Bij Arcaplex Spijkenisse staat de optimale filmbeleving centraal. Met de uitbreiding, een nieuw reserveringssysteem en een nieuwe website krijgen de mensen een nog hoogwaardige beleving. Arcaplex biedt in een warme omgeving een unieke beleving; van een gastvrij ontvangst naar de leukste films naar het beste in beeld & geluid.

 

Alvast een fijne voorstelling!

 

 

Bezig met laden