Yarca's Events

Ontbijtbios - Dikkertje Dap - 1 oktober

Dikkertje Dap en Raf zijn klaar voor het grote witte doek, jij ook? De eerste keer naar de bioscoop is spannend. Bij de ontbijtbios maakt uw kind laagdrempelig kennis met de bioscoop. Met een lekker ontbijtje en leuke activiteiten word u ontvangen. In de zaal blijft het licht zachtjes aan en staat het geluid zachter. Kom op 1 oktober naar de ontbijtbios en beleef samen dit avontuur van Dikkertje Dap en Raf!

Ontbijt & Film €10,50 p.p.

Yarca's Kidsclub prijs €9,50 p.p.

Reserveer snel uw tickets voor de ontbijtbios, want de kaarten zijn beperkt beschikbaar. Tickets moeten uiterlijk 1 dag van te voren opgehaald worden i.v.m. ontbijtbestelling.

De ontbijtbios is een speciale voorpremière van de film Dikkertje Dap. Speciaal voor kleine kinderen tot 7 jaar. De film zal vanaf woensdag 4 oktober te zien zijn in het reguliere programma.

Zien we jou 1 oktober?!

xXx Yarca

 

 

Meet & Greet - NINJAGO  - 1 oktober

Kom op zondag 1 oktober tussen 15.45 uur en 16.30 uur langs en ontmoet Ninjago in het echt! Je wordt ontvangen met een drankje en een lekker snoepje! Maak een mooie Ninjago kleurplaat of masker en ga met een Ninjago op de foto!

"De Lego Ninjago Film" is het eerste grote bioscoopavontuur van Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane & Nya. Wil je ook de film zien? Klik hier en boek je tickets!  

Bezig met laden