Yarca's Events

Sint & Piet Feest

Kom op zaterdag 1 december naar het Sint & Piet feest! 

Beleef het feest met Sinterklaas en zijn Pieten op zaterdag 1 december! Op deze dag ben je tussen 10.30 uur en 11.30 uur welkom in onze Lounge waar je wordt ontvangen door de Sint en zijn Pieten. Ga met Sint en zijn pieten op de foto, kleur een kleurplaat en kijk aansluitend om 11.30 uur de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht!

Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht gaat over de verwende Floor. Zij vraagt aan haar steenrijke vader een zwembad vol chocolademunten. Wanneer zelfs Sinterklaas hem niet kan helpen, ontvoert hij de Sint met zijn luchtballon. In ruil voor 1 miljoen munten zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om de munten te maken, zodat de Sint op tijd is voor pakjesavond?

Tickets €6,50 

 

 

 

Voorpremière Ralph Breaks The Internet

Kom op zondag 9 december naar de voorpremière van Ralph Breaks The Internet en zie de film als eerste in de bioscoop!

In de nieuwste animatiefilm van Disney Ralph Breaks The Internet verlaten buitenbeentjes Ralph en Vanellope von Schweetz Litwak’s arcade om 'letterlijk' in de onbekende en spannende wereld van het internet te duiken om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel van Vanellope’s videogame Sugar Rush.

Tickets €6,00

 

 
Let op: kaartjes voor evenementen kunnen alleen gekocht worden. Dit kan online of aan de kassa.
 

 

Bezig met laden