Yarca's Kids Club

 

Yarca's Kids Club, voor kinderen die van films houden! Yarca is de filmmascotte van Arcaplex Spijkenisse. Yarca houdt van de film. Hij organiseert regelmatig vette kinderevenementen, speciale voorpremières en hij komt graag langs op je kinderfeestje! Als je lid wordt van Yarca's Kids Club, profiteer je van allerlei leuke voordeeltjes en weet je altijd als eerste alles over de laatste films en nieuwe premières.

Voor maar €7,50 ben je een jaar lid en profiteer je van allerlei leuke kortingen, evenementen en acties. Op vertoon van je Yarca pas krijgt je altijd €1,00 euro korting op je toegangsbewijs (voor Nederlandstalige kinderfilms), je spaart voor gratis tickets en met je verjaardag ontvang je een leuke kaart waarmee jij naar een kinderfilm mag. Je hebt dan meteen je lidmaatschap dubbel en dwars terugverdiend!

Lid worden
Lid worden is heel gemakkelijk. Haal en lever je het aanmeldingsformulier in (met €7,50) bij de kassa van Arcaplex Spijkenisse. Ook handig: je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd!

 

Speciale actie: wordt Yarca lid voor maar €6,50 per jaar! 

Lever deze folder samen met het inschrijfformulier in bij de kassa en word 1 jaar lid voor maar €6,50! De actie is geldig tot 30 juni 2019. Meld je nu aan!

*De folder en het inschrijfformulier liggen bij de kassa.

 

Voorwaarden Yarca’s Kids Club

1. De Yarca’s Kidsclub is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Met de Yarca’s Kidsclub krijgt de clubpashouder €1 korting op Nederlandstalige Kindermatinee films en spaart voor gratis films. Daarnaast krijg je korting voor kinderevenementen en wordt je op de hoogte gehouden van nieuwtjes via de Kidsclub nieuwsbrief.

2. Bij inschrijving van Yarca’s Kidsclub ben je 1 jaar lid vanaf het moment van inschrijving. Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Ongeveer een maand van te voren krijg je een herinnering om actie te ondernemen en te verlengen. Als je niet verlengd, is de pas dus nadat de tijd is verstreken niet meer geldig.

3. Kort na inschrijving krijg je een Yarca’s Kids Clubpas thuisgestuurd. Deze pas is een jaar geldig vanaf het moment dat wij je inschrijven. Om kortingen te ontvangen en stempels te sparen moet je altijd je Clubpas laten zien. Bewaar je Clubpas goed en vergeet hem niet mee te nemen als je een bezoekje aan Arcaplex brengt! Want anders loop je een hoop kortingen mis…

4. Voor je verjaardag ontvang je een speciale verjaardagskaart. Lever deze kaart in met een geldige Clubpas en je ontvangt 1 gratis kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze.

5. Op vertoon van een geldige Clubpas krijg je €1,00 korting op Nederlandstalige Kindermatinee films.

6. Op vertoon van een geldige Clubpas krijg je korting en deze korting geldt alleen voor jouw entreekaartje. De korting is niet geldig voor de ochtendvoorstellingen en ander kortingstarieven, tenzij anders vermeld.

7. Ook krijg je een eigen strippenkaart. Elke keer als jij naar een Nederlandstalige kinderfilm gaat, krijg jij een stempel op vertoon van je geldige Clubpas. Bij de 5de stempel mag jij gratis naar een Nederlandstalige Kinderfilm! Als jij je strippenkaart helemaal vol hebt en 10 stempels hebt, mag je nog een keer gratis naar de film! Dit geldt nu ook voor Nederlandstalige 3D kinderfilms. Als je strippenkaart vol is, lever je hem in aan de kassa en ontvang je een nieuwe strippenkaart.

8. De Yarca verjaardagskaart en strippenkaart dienen gebruikt te worden binnen de geldigheidstermijn van de Yarcapas.

9. Als je Clubpas verlopen is, zijn de kortingen niet geldig.

Bezig met laden