Yarca's Kids Club

 

Yarca's Kids Club, voor kinderen die van films houden! Yarca is de filmmascotte van Arcaplex Spijkenisse. Yarca houdt van de film. Hij organiseert regelmatig vette kinderevenementen, speciale voorpremières en hij komt graag langs op je kinderfeestje! Als je lid wordt van Yarca's Kids Club, profiteer je van allerlei leuke voordeeltjes en weet je altijd als eerste alles over de laatste films en nieuwe premières.

Voor maar €7,50 ben je een jaar lid en profiteer je van allerlei leuke kortingen, evenementen en acties. Op vertoon van je Yarca pas krijgt je altijd €1,00 euro korting op je toegangsbewijs (voor Nederlandstalige kinderfilms), je spaart voor gratis tickets en met je verjaardag ontvang je een leuke kaart waarmee jij naar een kinderfilm mag. Je hebt dan meteen je lidmaatschap dubbel en dwars terugverdiend!

Lid worden
Lid worden is heel gemakkelijk.Haal en lever je het aanmeldingsformulier in (met €7,50) bij de kassa van Arcaplex Spijkenisse. Ook handig: je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd!

Bezig met laden